PDA

View Full Version : Οδηγίες για τους κωδικούς στο νέο φόρουμ

Θ.Β
31-05-16, 10:23
Αγαπητοί φίλοι,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι παλαιοί κωδικοί σας πλέον δέν ισχύουν, γι' αυτό θα πρέπει να ακολουθήσετε τα επόμενα βήματα για να εγγραφείτε......

βήμα 1) μόλις επισκεφθείτε την σελίδα, πατήστε login βάζοντας τ' όνομα χρήστη που χρησιμοποιήτε, και θα σας βγάλει το παρακάτω κείμενο (δυστυχώς ακόμα στ' αγγλικά)....

You have entered an invalid username or password. Please enter the correct details and try again. Don't forget that the password is case sensitive. Forgotten your password? Click here!
Εσείς πατάτε το here!
Θα σας ζητηθεί το e-mail σας, το γράφετε (π.χ thouvou@ote.com)

βήμα 2) Θα σας έλθει άμεσα μήνυμα που θα σας λέει.........

Dear thouvou,

You have requested to reset your password on ScooterClubHellas because you have forgotten your password. If you did not request this, please ignore it. It will expire and become useless in 24 hours time.

To reset your password, please visit the following page:
http://forum.scooterclubhellas.gr/login.php?a=pwd&u=22367&i=........................

When you visit that page, your password will be reset, and the new password will be emailed to you.

Your username is: thouvou

To edit your profile, go to this page:
http://forum.scooterclubhellas.gr/profile.php?do=................................... ...

All the best,
ScooterClubHellas
εσείς πατάτε το πρώτo link για να μηδενιστεί το password και αμέσως θα σας σταλεί δεύτερο e-mail από το σύστημα που θα σας ενημερώνει για το νέο password.

βήμα 3) βάζετε τ' όνομα χρήστη, και το password που σας έχει σταλεί, και εισέρχεστε στο φόρουμ.

Αν επιθυμείτε να βάλετε άλλο password, αυτό γίνεται στις ρυθμίσεις του χρήστη στο σημείο που γράφει.....edit email & password.

Σημείωση 1: Αν δε βλέπετε τα email στα εισερχόμενά σας, μεταβείται στα spam μηνύματα, ενδεχομένως να τα έστειλε εκεί η υπηρεσία mail που διαθέτετε.
Σημείωση 2: Αν ακόμη και τότε δεν υπάρχει κάποιο εισερχόμενο email ανάκτησης του κωδικού σας, επαναλάβετε την παραπάνω διαδικασία.
Θα τα πούμε στο φόρουμ......

kape_bi
31-05-16, 21:01
Επίσης δεν δέχεται εικόνα avatar.......

#evripidis#
31-05-16, 21:06
Εικόνα avatar δέχεται αλλά δεν πρέπει να είναι μεγάλου μεγέθους.
Με μια προδιαγραφή της τάξης 150x150 pixel και αρχείο jpg δεν θα έχεις πρόβλημα.

kape_bi
31-05-16, 21:22
Δεν μου δίνει καν επιλογή να ανεβάσω αρχείο......

#evripidis#
31-05-16, 21:53

Πήγαινε πάνω δεξιά στις "Ρυθμίσεις" και μετά πήγαινε στην επιλογή "επεξεργασία avatar".
Εκεί θα δεις δύο επιλογές. Αν το κάνεις και δεν σου εμφανίζει τίποτα ενημέρωσέ μας.

cabrinha
31-05-16, 22:16

To αυτο και σε μενα.

gogeta5
31-05-16, 22:22
Το ίδιο και σε μένα,δεν έχει επιλογή να ανεβάσω εικόνα

panos_stp
01-06-16, 01:17
Το ιδιο και σε μενα, δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια avatar.
επισης δεν μπορω να συνδεθω μεσω tapatalk απο το κινητο μου..
Ξερετε τι παιζει;;

Pistolero
01-06-16, 01:20
Μέσω tapatalk θα ξαναγίνει
Λίγο υπομονή φίλε μου

sotos30
01-06-16, 01:24
Το ίδιο και σε μένα,δεν έχει επιλογή να ανεβάσω φωτογραφία.

panos_stp
01-06-16, 01:28
Μέσω tapatalk θα ξαναγίνει
Λίγο υπομονή φίλε μου

Και να βαζουμε avatar ελπιζω..

soch
01-06-16, 09:08
Καλημέρα.
Μπήκα στην ενότητα του Honda Integra και παρατήρησα πως λείπουν ολόκληρα τοπικά (π.χ. για το νέο μοντέλο 2016). Θα επανέλθουν;

Edit: λάθος μου, υπάρχουν, ήταν θέμα ρυθμίσεων.

karlosamos
01-06-16, 11:41
Παιδιά καλημέρα. Μετά την αναβάθμιση του φόρουμε έχω δύο προβλήματα. Δεν μπορώ να βάλω φώτογραφία avatar και το μπανεράκι το fully που δείχνει την κατανάλωση.
Είναι κάτι που θα διορθωθεί ή κάνω εγώ κάτι λάθος;

johnpats
01-06-16, 13:44
Παιδιά καλημέρα. Μετά την αναβάθμιση του φόρουμε έχω δύο προβλήματα. Δεν μπορώ να βάλω φώτογραφία avatar και το μπανεράκι το fully που δείχνει την κατανάλωση.
Είναι κάτι που θα διορθωθεί ή κάνω εγώ κάτι λάθος;

θα διορθωθουν Αγγελε,λιγο υπομονη!

R1der
01-06-16, 17:53
Ούτε εμένα μου δίνει επιλογή για εικόνα avatar.

man25
02-06-16, 14:01
Εγώ ρε παιδία έχω αλλο θέμα. Μου χε έρθει ενα πμ 11 Μαιου αλλα δεν το πρόσεξα, και σήμερα τσεκαρα το μειλ μου και είδα οτι ειχε έρθει. Ακολουθώντας τον συνδεσμο του mail, το μηνυμα δεν υπάρχει. Πάω στα εισερχόμενα να το δω, αλλα πάλι δεν υπάρχει! Χάθηκαν και πμ; Θα επανέλθουν;

Pistolero
02-06-16, 15:05
Εγώ ρε παιδία έχω αλλο θέμα. Μου χε έρθει ενα πμ 11 Μαιου αλλα δεν το πρόσεξα, και σήμερα τσεκαρα το μειλ μου και είδα οτι ειχε έρθει. Ακολουθώντας τον συνδεσμο του mail, το μηνυμα δεν υπάρχει. Πάω στα εισερχόμενα να το δω, αλλα πάλι δεν υπάρχει! Χάθηκαν και πμ; Θα επανέλθουν;

Προς το παρόν είναι κλειδωμένα τα π.μ λόγο ρυθμίσεων.
Σε λίγες μέρες θα είναι όλα σωστα

Ju@n
02-06-16, 15:18
Για την προσθήκη avatar μεταβείτε στις ρυθμίσεις εδώ: http://forum.scooterclubhellas.gr/profile.php?do=editavatar

lefang
02-06-16, 15:38
τι γινεται παιδια? γιατι μας εσβησε η επιλογη αβαταρ? τωρα δε λεει να μην υπαρχει το εικονιδιο στις δημοσιευσεις...

τασος 2
02-06-16, 17:06
Καλησπερα εκτος απο κωδικο αλλαξε
και το username..με λαθος
στοιχεια εγγραφης.τι κανω?

R1der
02-06-16, 19:17
Για την προσθήκη avatar μεταβείτε στις ρυθμίσεις εδώ: http://forum.scooterclubhellas.gr/profile.php?do=editavatar

Ναι εκεί πάω και βλέπω αυτό

kscorpion
16-06-16, 19:24
Καλησπερα εκτος απο κωδικο αλλαξε
και το username..με λαθος
στοιχεια εγγραφης.τι κανω?

από μόνο του να το άλλαξε φίλε μου αποκλείεται .... κάτι έκανες λάθος .. ποιό ήταν το παλιό όνομα χρήστη που είχες και πιο το mail σου ??

Symakias24
24-02-17, 19:56
Ευχαριστώ Πρόεδρε