View Full Version : περιοδικο μοτο ΄΄ΑΦΙΕΡΩΜΑ -sartzegian''
Με προσπέρασε ένα scooter από εξωτερική χωρίς να κρατάει γκάζι και ξύνοντας τα @ρχι%^&* του
απο ενα αφιερωμα στο ΜΟΤΟ τευχος 505 μαιου 2012 .
ενα μεγαλο μπραβο στον Γιαννη sartzegian για το κουραγιο του, την υπομονη του, την αγαπη του προς το δικυκλο,κλπ,κλπ,κλπ,κλπ,κλπ.
παντα ορθιος Γιαννη καλα χλμ και μακαρι να γυρισεις ολο το Κοσμο.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff507/nikolastat/diafora/IMGP2923.jpg
http://i1239.photobucket.com/albums/ff507/nikolastat/diafora/IMGP2925.jpg
http://i1239.photobucket.com/albums/ff507/nikolastat/diafora/IMGP2926.jpg
http://i1239.photobucket.com/albums/ff507/nikolastat/diafora/IMGP2928.jpg
http://i1239.photobucket.com/albums/ff507/nikolastat/diafora/IMGP2929.jpg
http://i1239.photobucket.com/albums/ff507/nikolastat/diafora/IMGP2930.jpg
http://i1239.photobucket.com/albums/ff507/nikolastat/diafora/p1010081h.jpg
(δυστυχως δεν βρηκα το αρθρο σε ηλεκτρονική μορφη και με το περιοδικο που επικοινωνησα ειναι κλειστο λογω διακοπων)
το είχα πάρει και εγώ αυτό το τεύχος και όταν είδα το σχόλιο αλλά περίμενα να διαβάσω και τελικά αλλά διάβασα με είχε εντυπωσιάσει πολύ
Σταματης Φωτοπουλος
01-08-12, 15:18
εχω γνωρίσει το γιάννη μετά από τουρ με παρασχακη !
τι να πω ρε παιδιά τα έχασα μόνο το χέρι του που είδα ! είχε σχεδόν πληγές μετά από τόσα χλμ που είχαν κάνει !
δεν εχω να πω τίποτα απολύτως κάποιοι άνθρωποι χωρίς να μιλάνε καθόλου τα λένε όλα !
σε αντίθεση με ένα κάρο σαλιαριδες που λένε λένε και δεν κάνουν τίποτα !!
νασαι καλά γιάννο ! και κοντά στον παλαβό παρασχακη !!!
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
εχω γνωρίσει το γιάννη μετά από τουρ με παρασχακη !
τι να πω ρε παιδιά τα έχασα μόνο το χέρι του που είδα ! είχε σχεδόν πληγές μετά από τόσα χλμ που είχαν κάνει !
δεν εχω να πω τίποτα απολύτως κάποιοι άνθρωποι χωρίς να μιλάνε καθόλου τα λένε όλα !
σε αντίθεση με ένα κάρο σαλιαριδες που λένε λένε και δεν κάνουν τίποτα !!
νασαι καλά γιάννο ! και κοντά στον παλαβό παρασχακη !!!
ετσι ακριβως...................και αμα σε παραταει Γιαννη καμια φορα για να σταματησει να φαει...........δεν πειραζει πειναει. :D :D :D
Οτι και να πουμε για αυτον τον ανθρωπο θα ειναι παντα λιγο
Να τον εχει ο Θεος καλα και να δινει παραδειγμα σε ολους μας..!
Μπραβο γιαννη μεγαλε
Galaxy S2 * RR 2.5.2 * 4.0.4 * UV powered by Siyah Kernel
Ειχα γνωρισει τον Γιαννη πριν απο ενα χρονο και κατι εαν θυμαμαι καλα....Ηταν με τον Παρασχακη! Τους ειχαμε πετυχει στον δρομο για Ξανθη και πηγαιναν (ας μου επιτραπει η εκφραση) κυριες....Ελα ομως που εμεις καναμε τους γληγορους στις ευθειες. Οταν ηρθανε εκεινες οι περιβοητες στροφες της Καβαλας, ειδαμε δυο μηχανες : CBF1000 και Νexus500 να μας περνανε σαν χαζοι! Ο ενας μαλιστα εβγαζε σπιθες αφου εξυνε την μεταδοση!Μαντεψτε ποιος ηταν.....
Οταν σταματησαμε ερχεται μελος του club και μου λεει οτι ακριβως λεει το αρθρο : Ρε μ@λ@κ@ τι σκ@τα?????Ο αλλος με περασε με το ενα χερι χαλαρος και τα εξυνε κιολας! :shock: :shock: :shock: :shock: Ειχε ασπρισει ο συμφορουμιτης! :D
Ειχα την τυχη να γνωρισω αυτον τον ανθρωπο και να συνομιλησω μαζι του! Πραγματικα τα λογια δεν αρκουν για να περιγραψουν το μεγαλειο και την δυναμη ψυχης για τετοιους ανθρωπους!
Εαν καποιος Κρητικος γνωριζει ας μας πει εαν το αλλαξε το Nexus....Λογικα εχει το Mana τωρα :?:
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΦΩΗΣ
01-08-12, 19:48
Τα παιδια ειναι γνωστοι και παλαιοι,ομως εχουν
χαθη απο το φορουμ και η απουσια αισθητη!!!!
Ειχα γνωρισει τον Γιαννη πριν απο ενα χρονο και κατι εαν θυμαμαι καλα....Ηταν με τον Παρασχακη! Τους ειχαμε πετυχει στον δρομο για Ξανθη και πηγαιναν (ας μου επιτραπει η εκφραση) κυριες....Ελα ομως που εμεις καναμε τους γληγορους στις ευθειες. Οταν ηρθανε εκεινες οι περιβοητες στροφες της Καβαλας, ειδαμε δυο μηχανες : CBF1000 και Νexus500 να μας περνανε σαν χαζοι! Ο ενας μαλιστα εβγαζε σπιθες αφου εξυνε την μεταδοση!Μαντεψτε ποιος ηταν.....
Οταν σταματησαμε ερχεται μελος του club και μου λεει οτι ακριβως λεει το αρθρο : Ρε μ@λ@κ@ τι σκ@τα?????Ο αλλος με περασε με το ενα χερι χαλαρος και τα εξυνε κιολας! :shock: :shock: :shock: :shock: Ειχε ασπρισει ο συμφορουμιτης! :D
Ειχα την τυχη να γνωρισω αυτον τον ανθρωπο και να συνομιλησω μαζι του! Πραγματικα τα λογια δεν αρκουν για να περιγραψουν το μεγαλειο και την δυναμη ψυχης για τετοιους ανθρωπους!
Εαν καποιος Κρητικος γνωριζει ας μας πει εαν το αλλαξε το Nexus....Λογικα εχει το Mana τωρα :?:
+100000000000000000000000000000000000000000
Σταματης Φωτοπουλος
01-08-12, 19:57
ναι αυτή την περίοδο έχει το mana !!!
Οτι και να πουμε για τον γιαννη ειναι λιγο. Ακομη θυμαμαι τον πρωτο του ποστ εδω μεσα που ρωτουσε κατι λεπτομερειες για να βαλει το γκαζι αριστερα σε ενα κυμκο xciting και να βαλει και τα δυο φρενα μαζι. Και ολοι απορησαμε γιατι να το κανει αυτο και φυσικα η απαντηση ηταν αποστομωτικη.
Ακομα μια φορα που αποδυκνειεται οτι οταν υπαρχει θεληση για κατι εμποδιο δεν υπαρχει. Να σαι παντα καλα γιαννη και να εχεις δυναμη να κανεις αυτα που αγαπας.
send with 2x1200mhz
Nina-Matilda
02-08-12, 02:20
Μετά από ένα τέτοια κείμενο, δεν έχεις να πεις και πολλά...
Εχεις, ήδη, ταξιδεύψει μαζι του, έχεις απολαύσει την διαδρομή και έχεις μείνει άφωνος από το μεγαλέιο και την θέληση αυτού του ανθρώπου για ζωή!
Σ'ευχαριστούμε, Γιάννη, που υπάρχεις.
να είναι πάντα καλά και να κάνει τα γνωστά tour με τον έταιρο κρητικό μας
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
κοριτσοπατερας
03-08-12, 22:46
γεια σου Γιαννη ,υγεια να χεις τον κοσμο να γυρνας......
Δυστυχώς δεν είχα -μέχρι τώρα τουλάχιστον- την τιμή να γνωρίσω τον συγκεκριμένο άνθρωπο, αλλά και μόνο αυτά που διαβάζω φτάνουν για να πω ενα τεράστιο RESPECT!!!
Xperia Arc 4.0.4 via Tapatalk 2
sartzegian
20-08-12, 09:33
Σάς ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και εύχομαι να έχουμε την υγεία μας και να χαιρόμαστε τις πανέμορφες διαδρομές της πατρίδας μας.
_thankyou _1beer
Και να μην ξεχνάμε ποτέ πως η ζωή είναι γλυκιά και όμορφη,όσο σκληρά και αν μας φέρεται πολλές φορές. _nai
Γιάννη μου να είσαι πάντα καλά και να μην σταματάς να μας εκπλήσεις. Είσαι ένα τρανό παράδειγμα για το τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος όταν έχει θέληση ,αγάπη και πείσμα. Χαρά μου που σε γνώρισα και μπορώ να σε θεωρώ φίλο. Και το ταξίδι συνεχίζεται....keep riding!
Να σαι πάντα καλά Γιάννη.
sartzegian
20-08-12, 19:02
Γιάννη μου να είσαι πάντα καλά και να μην σταματάς να μας εκπλήσεις. Είσαι ένα τρανό παράδειγμα για το τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος όταν έχει θέληση ,αγάπη και πείσμα. Χαρά μου που σε γνώρισα και μπορώ να σε θεωρώ φίλο. Και το ταξίδι συνεχίζεται....keep riding!
γειά σου φίλε Φάνη!! _1beer
και με παίρνει τηλ. ο Παρασχάκης και μου λέει: Είμαι στο Γιώργο (jino) και πίνω καφεδάκι με κάτι φίλους!!!!!
κοκκαλο ο η αφεντιά μου...
που ρε συ του λέω στα Γιάννενα? Ναι μου απαντάει!!!!
τρελάθηκα! Συνάντησηα τα παιδιά γνώρισα και το Γιάννη!!!!!!!!!!!!!!
δεν πίστευα αυτό που έβλεπαν τα μάτια μου... κι αυτός χαλαρός ήσυχος δοσμένος στο ταξίδι!!!!
ο Παρασχάκης μου είπε : ξέρεις πως πάει αυτοός με το ένα? μας πατάει όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι να πω???
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΓΙΑΝΝΗ!
τιμή μου που σε γνώρισα και από κοντά!!!!!!!!!!
captaingeo
30-08-12, 17:58
ΜΠΡΑΒΟ ρε φιλε Γιαννη,δινεις ενα μαθημα ζωης σε ολους εμας τους "γκρινιαριδες" που με το παραμικρο μας φταιει το ενα μας φταιει το αλλο, και τελικα δεν ειμαστε ποτε ευχαριστημενοι.
Δεν σε γνωριζω ουτε και ειχα ακουσει για σενα,αλλα απο σημερα σε αισθανομαι φιλο μου.Ξερεις Γιαννη οταν πριν απο καιρο ειχα ενα σοβαρο τροχαιο και οι φιλοι και γνωστοι με ρωτουσαν αν ξανακαβαλησω μηχανη οταν γινω καλα εγω τους ελεγα, φυσικα και θα ξανακαβαλησω γιατι η μηχανη ειναι τροπος ζωης και οχι ενα απλο μεσω μετακινησης.
Και μετα απο 7 μηνες ξανακαβαλησα και ειμαι ευτυχισμενος.
Στα λεω ολα αυτα γιατι νομιζω οτι μπορω να σε καταλαβω εστω και λιγο και να νοιωσω κι εγω λιγο απο το μεγαλειο της ψυχης σου.
1000 ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΑΡΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να εισαι παντα γερος και να δινεις σε ολους μας το παραδειγμα της ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ
sartzegian
11-09-12, 17:30
και με παίρνει τηλ. ο Παρασχάκης και μου λέει: Είμαι στο Γιώργο (jino) και πίνω καφεδάκι με κάτι φίλους!!!!!
κοκκαλο ο η αφεντιά μου...
που ρε συ του λέω στα Γιάννενα? Ναι μου απαντάει!!!!
τρελάθηκα! Συνάντησηα τα παιδιά γνώρισα και το Γιάννη!!!!!!!!!!!!!!
δεν πίστευα αυτό που έβλεπαν τα μάτια μου... κι αυτός χαλαρός ήσυχος δοσμένος στο ταξίδι!!!!
ο Παρασχάκης μου είπε : ξέρεις πως πάει αυτοός με το ένα? μας πατάει όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι να πω???
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΓΙΑΝΝΗ!
τιμή μου που σε γνώρισα και από κοντά!!!!!!!!!!
_1beer
sartzegian
11-09-12, 17:31
ΜΠΡΑΒΟ ρε φιλε Γιαννη,δινεις ενα μαθημα ζωης σε ολους εμας τους "γκρινιαριδες" που με το παραμικρο μας φταιει το ενα μας φταιει το αλλο, και τελικα δεν ειμαστε ποτε ευχαριστημενοι.
Δεν σε γνωριζω ουτε και ειχα ακουσει για σενα,αλλα απο σημερα σε αισθανομαι φιλο μου.Ξερεις Γιαννη οταν πριν απο καιρο ειχα ενα σοβαρο τροχαιο και οι φιλοι και γνωστοι με ρωτουσαν αν ξανακαβαλησω μηχανη οταν γινω καλα εγω τους ελεγα, φυσικα και θα ξανακαβαλησω γιατι η μηχανη ειναι τροπος ζωης και οχι ενα απλο μεσω μετακινησης.
Και μετα απο 7 μηνες ξανακαβαλησα και ειμαι ευτυχισμενος.
Στα λεω ολα αυτα γιατι νομιζω οτι μπορω να σε καταλαβω εστω και λιγο και να νοιωσω κι εγω λιγο απο το μεγαλειο της ψυχης σου.
1000 ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΑΡΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να εισαι παντα γερος και να δινεις σε ολους μας το παραδειγμα της ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ
και εσύ φίλε μου να είσαι πάντα καλά!!